EVEN VOORSTELLEN

Ik ben lid van de NVFD, dit is de beroepsvereniging voor dierfysiotherapeuten, en sta ik ingeschreven bij de RVV ( = rijksdienst voor keuring van vee en vlees ). Daarnaast ben ik BIG geregistreerd.
CONTACT

Dierfysiotherapie Goes
Helen Verburg – Wiering
p/a Buys Ballotstraat 30
4462 AR Goes

info@dierfysiotherapiegoes.nl
06-50410850
K.v.K.: 20144625
Stuur een e-mail
Mijn logo is gemaakt door: Johan Elenbaas (www.johanelenbaas.nl)
Mijn naam is Helen Verburg – Wiering. In 2005 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Avans Hogeschool in Breda, dit is een 4-jarige fulltime opleiding. Sindsdien ben ik parttime werkzaam bij ‘de fyzieo’ (zie www.defyzieo.nl), een particuliere praktijk in Zierikzee.

In 2007 ben ik met de opleiding dierfysiotherapie in Barneveld begonnen, dit is een parttime opleiding van 1,5 jaar, en heb deze met succes afgerond. In juli 2008 mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen en ben ik mijn praktijk gestart.

Samen met mijn man Emile, dochter Tess, zoon Pepijn en onze Nova scotia duck tolling retriever Jip woon ik in Goes. Met Jip ben ik actief geweest in de agility maar wegens een auto-immuunziekte moesten we daar helaas mee stoppen. Inmiddels hebben zijn we druk met Hoopers, dit is een sport die we gelukkig nog samen kunnen doen. Met de Cairn terriër van mijn ouders ben ik nog wel actief in de agility. Bij onze vereniging ben ik opgeleid tot instructeur en geef ik elke maandagavond met veel plezier les op onze locatie in Wilhelminadorp. (zie www.kczeeland.nl ) In het verleden was ik actief in de paardensport met mijn Zangersheide gefokte Holsteiner ruin Callie. In 2012 moest ik keuzes maken. Ik heb toen besloten hem te verkopen, te stoppen binnen de paardensport om mij volledig te kunnen richten op de honden.